Jun 302010
 

Jalan-jalan ke KL untuk 3 hari 2 malam. Apapun, tinggal di Bukit Bintang mmg best 🙂

Taman Tema di dalam Berjaya Time Square. One of the Largest Indoor Theme Park in the world.

Bukit Bintang of International peoples 🙂

Stesen KTM Komuter. Arriving train..

Tak sure apa nama band yang di bawah ni tapi persembahan dorang mmg menghiburkan di luar bangunan Pavilion. Ramai juga photographer ambik gambar masa ini dan dorang bergerak dalam berkumpulan.. Lagi tak sure group dari mana tapi di belakang baju bertulis kalau tak silap: “Candid photography is not a crime..”

  3 Responses to “Holiday”

  1. Menarik gambar Msairul ambil..bro ni dari mana kemana sebenarnya..hehe.

  2. bah thank’s bro..singah diblog aku.kalau ada shuting ni boli la pangil ko kan.. 🙂

Leave a Reply to M Sairul Cancel reply

(required)

(required)

*

error: